Stud.jur. søges til Mette Klingsten Advokatfirma

Om os

Mette Klingsten Advokatfirma ligger i historiske omgivelser på Kgs. Nytorv i hjertet af København, med Det Kongelige Teater og Charlottenborg som nærmeste naboer.

Mette Klingsten Advokatfirma er specialiseret inden for ansættelses- og arbejdsret. Vi består endvidere med persondata og immigration i forbindelse med ansættelsesforhold. Vi repræsenterer primært arbejdsgivere og ledelse i ansættelsesretlige sager og har både danske og udenlandske klienter, hvorfor en del af arbejdet foregår på engelsk.

Mette Klingsten Advokatfirma har som vision at være et nytænkende og moderne advokatfirma, hvor der løbende igangsættes nye og spændende projekter, og hvor der er rig plads til at komme med forslag og ideer til løsningen af opgaverne og den daglige arbejdsgang.

Du kan læse mere om Mette Klingsten Advokatfirma på www.mklaw.dk.

Arbejdsopgaver

Som student vil du skulle udføre juridisk sagsbehandling i samarbejde med advokater og fuldmægtige. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse af juridiske notater og processkrifter
  • Udarbejdelse af rammeaftaler med klienter
  • Varetagelse af immigrationssager
  • Diverse markedsføringsopgaver herunder udarbejdelse af nyhedsbreve
  • Arbejde ajourføring af vores hjemmesider og profiler på sociale medier
  • Opdatere vores CRM-system
  • Deltage i udviklingen af løbende projekter
  • Deltage i administrative rutiner forbundet med drift af advokatvirksomhed

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt, der kan placeres efter nærmere aftale. Arbejdstiden kan planlægges under hensyn til eksamener mv.

Om dig

Du er studerende på den juridiske uddannelse, og har lyst til at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for området. Du er omhyggelig, fleksibel og udadvendt og er indstillet på også at udføre andre forefaldende opgaver, der ikke har med jura at gøre.

Du trives i en travl hverdag og har mod på at deltage aktivt i store som små arbejdsopgaver, med mulighed for at udvikle dine færdigheder.

Ansøgningsfrist er den 25. maj 2018, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Sidsel Devantier på tlf. 3144 0105 eller e-mail sde@mklaw.dk.

Ansøgningen kan sendes til sde@mklaw.dk.