Internationalt

Mette Klingsten Advokatfirma arbejder både med nationale og internationale ansættelsesforhold. Som  medlem af ELLint (Employment and Labor Lawyers International)  strækker vores ekspertise sig over landegrænser for at imødekomme klienters juridiske behov. 

Vores internationale partnerskab

Mette Klingsten Advokatfirma er medlem af ELLINT (Employment and Labor Lawyers International), der er et samarbejde mellem specialiserede advokatfirmaer i Europa. Medlemmerne af ELLINT tæller anerkendte advokatfirmaer fra b Belgien, Frankrig, Italien, Polen, Spanien, Tyskland, Luxembourg, Portugal, Schweiz, Irland, Holland, Rumænien, Storbritannien, Kina og Mexico.

Vi og vores ELLINT-kolleger rådgiver ikke kun klienter på tværs af landegrænser. Vi tilbyder også uddannelse til vores fælles klienter og kontakter. For eksempel afholder vi seminarer om reglerne for afskedigelse i en række europæiske nøglelande. Vi koordinerer effektivt, arbejder sammen hvor det er nødvendigt og rådgiver og tager instruktioner gennem et enkelt kontaktpunkt. Herudover producerer vi ansættelsesretlige dokumenter til brug i en række lande. 

I jurisdiktioner hvor ELLINT ikke er repræsenteret, arbejder vi med betroede fagfolk hos de mest anerkendte lokale advokatfirmaer for at sikre, at vores klienters behov er fuldt dækkede.

Foruden rådgivning af selskaber rådgiver vi også arbejdsgiver- og medarbejderorganisationer. Vi assisterer herudover i forbindelse med virksomhedsoverdragelser på tværs af landegrænser.

Kontakt Mette Klingsten på telefon +45 3144 0100 eller via e-mail på mk@mklaw.dk for mere information.

Læs mere om ELLINT på www.ellint.net.

 

ELLint lokationer

Belgien

Sotra

Kina

Baohua Law Firm

Danmark

Mette Klingsten Advokat Firma

Frankrig

MGG Legal

Tyskland

Altenburg

Irland

McInnes Dunne Murphy LLP

Italien

Lexellent

Luxemborg

Baohua Law Firm

Holland

Arbor

Polen

Zawirska Ruszczyk sp.k.

Portugal

Paramount Legal

Rumænien

Suciu – Employment and Data Protection Lawyers

Spanien

Álvarez lentner

Schweiz

Graf & Partner

Det Forenede Kongerige (UK)

Doyle Clayton

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)