Internationalt

Mette Klingsten Advokatfirma er medlem af ELLINT (Employment and Labor Lawyers International), der er et samarbejde mellem specialiserede advokatfirmaer i Europa. Medlemmerne af ELLINT tæller anerkendte advokatfirmaer fra Belgien, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Kina, Luxembourg, Polen, Rumænien, Schweitz, Spanien, Storbritannien og Tyskland.

Vi og vores ELLINT-kolleger rådgiver ikke kun klienter på tværs af landegrænser. Vi tilbyder også uddannelse til vores fælles klienter og kontakter. For eksempel afholder vi seminarer om reglerne for afskedigelse i en række europæiske nøglelande. Vi koordinerer effektivt, arbejder sammen hvor det er nødvendigt og rådgiver og tager instruktioner gennem et enkelt kontaktpunkt. Herudover producerer vi enkeltstående, multi-kompatible ansættelsesretlige dokumenter til brug i en række lande. 

I jurisdiktioner hvor ELLINT ikke kan hjælpe direkte, arbejder vi med betroede fagfolk hos de mest anerkendte lokale advokatfirmaer for at sikre, at vores klienters behov er fuldt dækkede.

Foruden rådgivning af selskaber og enkeltpersoner rådgiver vi også arbejdsgiver- og medarbejderorganisationer. Vi assisterer herudover i forbindelse med virksomhedsoverdragelser på tværs af landegrænser.

Kontakt Mette Klingsten på telefon +45 3144 0100 eller via e-mail på mk@mklaw.dk for mere information.

Læs mere om ELLINT på www.ellint.net.