Mads Bernstorn

Advokat

Mads Bernstorn har erfaring fra den finansielle sektor og beskæftiger sig med alle områder af arbejds- og ansættelsesret.

Mads Bernstorn er specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret samt databeskyttelsesret. Mads Bernstorn yder rådgivning til både danske og udenlandske virksomheder om medarbejder- og direktørforhold og har særlig erfaring med rådgivning af virksomheder i den finansielle sektor.

Mads Bernstorn har blandt andet bistået virksomheder i forbindelse med udarbejdelse af incitamentsordninger, udarbejdelse af databeskyttelsespolitikker, forhandlinger i forbindelse med fratræden m.v. Herudover yder Mads Bernstorn også rådgivning om opholds- og arbejdstilladelser til udenlandske medarbejdere.

Uddannelse

Cand.jur. fra Københavns Universitet, 2015 · Universidad CEU San Pablo, Madrid, 2014 · Ba.jur. fra Københavns Universitet, 2012

Undervisning

Kurser for Visma og JUC

Sprog

Dansk · Engelsk · Spansk · De skandinaviske sprog

Kerneområder

Arbejds- og ansættelsesret · Databeskyttelse · Virksomhedslovgivning

Medlemskaber

Ansættelsesretadvokater · ELLint

Udgivelser

Kontakt

+45 31 44 01 02· mb@mklaw.dk

Succes

Tak fordi du abonnerer på vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder, invitationer til arrangementer med videre. Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)