Carley Wilson

Solicitor, partner

Carley Wilson er advokat fra Storbritannien. Carley rådgiver om ansættelsesretlige forhold, herunder internationale ansættelsesforhold.

Carley Wilson er advokat fra Storbritannien. Carley rådgiver om ansættelsesretlige forhold, herunder internationale ansættelsesforhold. Carley beskæftiger sig endvidere med compensation & benefits samt sportsret.

Carley har beskæftiget sig med ansættelsesretlige emner i 10 år. Carley har stor erfaring med ansættelse af medarbejdere fra udlandet i Danmark, og med danske virksomheders ansættelse af medarbejdere både i andre europæiske lande samt USA og Asien, herunder i samarbejde med vort internationale netværk ELLint. Carley rådgiver endvidere af konsekvenser af Brexit for virksomheder med medarbejdere i Storbritannien.
Carley rådgiver endvidere om vederlagspakker samt bistår med udarbejdelse af personalepolitikker.

Fra tidligere ansættelse i Arriva har Carley endvidere arbejdet med medarbejderforhold i forbindelse med udbud, outsourcing af driftsopgaver og andre former for virksomhedsoverdragelse, herunder informations- og konsultationsprocesser.

Carley har endvidere i kraft af mangeårig erfaring som advokat bistået i en række sager om diskrimination og ligebehandling i forbindelse med blandt andet graviditet, barsel, orlov, handicap og alder. Dette har omfattet rådgivning til såvel arbejdsgivere som medarbejdere.

Carley beskæftiger sig endvidere med visse af sportens forhold, herunder aftaler om ansættelsesforhold eller andre former for tilknytningsforhold til sportsklubber.

Uddannelse

Solicitor, 2008 · College of Chester, 2004 · Liverpool John Moores University, 2002

Undervisning

Undervisning af HR-afdelinger i forbindelse med personalejuridiske forhold · Level 3 Diplom som fitness instruktør og personlig træner samt pilates

Sprog

Engelsk

Kerneområder

International arbejdsret · Global mobilitet · Compensation & benefits

Medlemskaber

Medlem af Advokatsamfundet i England og Wales· Medlem af ELLint

Kontakt

+45 31 44 01 05· cwi@mklaw.dk

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)