Artikel

JUC Grundkursus i Ansættelsesret

Bliv skarp på ansættelsesret gennem 7 intensive lektioner

Mette Klingsten har i forbindelse med JUC lavede 7 lektioner i grundlæggende ansættelsesret.

Se her hvad JUC skriver om kurset:

Med dette eJUC grundkursus kommer du rundt i hele forløbet fra indledning til afslutning af ansættelsesforholdet.

Du lærer blandt andet om individuel arbejdsret, løn- og personalegoder, barsel og sygdom, diskrimination, ansættelsesklausuler, opsigelser og meget mere.

Mette Klingsten, advokat (H), er en af landets stærkeste eksperter inden for ansættelsesret, og dertil også en særdeles dygtig underviser.

Se introduktionsvideoen herunder:

Link til resterende lektioner: //juc.dk/ejuc/grundlaeggende-ansaettelsesret-lektion-1-introduktion?utm_source=eJUC&utm_campaign=2b362fb543-eJUC_W5_Ans%C3%A6ttelsesret_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5657c055c2-2b362fb543-47422006

Andre nyheder

Ekstra orlov til tvillingeforældre er vedtaget

Forældre til trillinger og firlinger, der blev født efter 1. januar 2023, har haft ret til 26 ugers ekstra orlov.  Den 1. maj 2024 træder nye regler i kraft, der giver tvillingeforældre tilsvarende rettigheder.
Læs mere

AI-forordningen i HR-afdelingen

EU-Parlamentet har i marts 2024 vedtaget AI-forordningen, der har til formål at etablere en juridisk ramme for udviklingen og anvendelsen af AI-systemer, herunder at AI-systemer ikke krænker grundlæggende rettigheder som retten til ikke at blive diskrimineret.
Læs mere

Ny gratis varslingstjeneste skal forebygge digital sårbarhed hos danske virksomheder

Små og mellemstore danske virksomheder kan nu tilmelde sig en gratis varslingstjeneste som udbydes af Digitaliseringsstyrelsen. Formålet med tjenesten er at værne danske virksomheder mod potentielle cyberangreb.
Læs mere

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)