Artikel

Mangfoldighedsmåned 2023

Sammen med vores europæiske netværk – Ellint – har vi denne måned sat fokus på mangfoldighed.

Den europæiske mangfoldighedsmåned skaber opmærksomhed i hele EU om betydningen af mangfoldighed og inklusion på vores arbejdspladser og i samfundet som helhed.

Den fejrer organisationernes indsats for at fremme mangfoldighed og forskelligartede teams på arbejdspladsen og skabe inklusive arbejdsmiljøer.

Europa-Kommissionen har længe arbejdet for at fremme mangfoldighed, inklusion og bekæmpe forskelsbehandling. Lovgivningen har bidraget til at skabe lighed og gjort det muligt for millioner af mennesker at nå deres fulde potentiale.

Alle Ellint kollegaer har bidraget med et kort citat om, hvad mangfoldighed betyder for dem. Vores blev:

“Lige fra en meget tidlig alder er vi alle omgivet af stereotyper. det kan være billedet af den opdragende mor og køn af administrerende direktør eller sygeplejerske. Disse generaliserede overbevisninger om det ville omkring os former vores verdensbillede – bevidst og ubevidst. Diversitet betyder, at alle behandles med ligeværdighed for at sikre, at de ikke stilles ringere af de stereotyper og bias, som findes i samfundet for at sikre et retfærdigt system for alle. Vi har fået en værdifuld indsigt i inkluderende kommunikation i samarbejde med vores klient Develop Diverse, som arbejder på mangfoldighedsområdet for at sikre, at virksomheder anvender inkluderende kommunikation for at nå ud til det bredest mulige publikum.”

Andre nyheder

Webinar om arbejdstidsregistrering – 26. februar 2024 kl. 10:00 – 10:45

På webinaret kommer vi ind på hvordan ændringerne i arbejdstidsloven påvirker arbejdsgiverne i praksis og giver råd til den konkrete håndtering af loven.
Læs mere

Godtgørelse til gravid medarbejder for forringelse af vilkår

Højesteret har den 18. januar 2024 afsagt dom i en sag om en gravid medarbejder, hvis ansættelsesvilkår blev forringet umiddelbart efter, at medarbejderen havde givet meddelelse om sin graviditet.
Læs mere

Beskyttelse af arbejdsmiljørepræsentanter

Formålet med arbejdsmiljøloven er at skabe et sikkert og sundt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, der til enhver tid er i overensstemmelse med den tekniske og sociale udvikling i samfundet og sikre et grundlag for, at virksomhederne som udgangspunkt selv kan løse sikkerheds- og sundhedsspørgsmål.
Læs mere

Succes

Tak fordi du abonnerer på vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder, invitationer til arrangementer med videre. Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)