Artikel

Webinar om den nye ferielov

Onsdag den 6. februar 2019 kl. 13:30 afholder , et webinar om den nye ferielov. Webinaret henvender sig til både HR og Økonomi/Finans.

Vi kommer ind på

Alt dette og meget mere vil advokat Mette Klingsten fortælle om på webinaret.

Mette Klingsten vil endvidere komme ind på om virksomheden skal foretage ændringer i ansættelsesaftalerne, og om det vil være nødvendigt med nye ansættelsesaftaler eller tillæg i konsekvens af de nye regler.

 

Du kan tilmelde dig her.

Andre nyheder

Ensretning af undtagelsesbetingelser for selvtilrettelæggere på vej

Betingelserne for at kunne undtage en medarbejder som selvtilrettelægger efter arbejdstidsloven og hviletidsbekendtgørelsen har ikke hidtil været identiske, men nu foreslås en ensretning.
Læs mere

Ekstra orlov til tvillingeforældre er vedtaget

Forældre til trillinger og firlinger, der blev født efter 1. januar 2023, har haft ret til 26 ugers ekstra orlov.  Den 1. maj 2024 træder nye regler i kraft, der giver tvillingeforældre tilsvarende rettigheder.
Læs mere

AI-forordningen i HR-afdelingen

EU-Parlamentet har i marts 2024 vedtaget AI-forordningen, der har til formål at etablere en juridisk ramme for udviklingen og anvendelsen af AI-systemer, herunder at AI-systemer ikke krænker grundlæggende rettigheder som retten til ikke at blive diskrimineret.
Læs mere

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)