Arbejds- og opholdstilladelser

Vi rådgiver om arbejds- og opholdstilladelser for medarbejdere, der skal arbejde i Danmark i forbindelse med projekter eller for en længere periode.

Vores rådgivning vedrører arbejds- og opholdstilladelser for udenlandske medarbejdere, der har behov for at arbejde i Danmark i forbindelse med forskellige typer projekter eller for længere perioder. Dette omfatter en bred vifte af situationer, hvor udenlandske medarbejdere kan have brug for tilladelser til at arbejde og bo i Danmark.

Dette kan inkludere situationer som ansættelse i danske virksomheder, udsendelse af medarbejdere til Danmark fra udenlandske selskaber, ansættelse i forbindelse med specifikke projekter eller samarbejder, og endda familiegenforening i tilfælde, hvor medarbejderne ønsker at have deres familier med sig under deres ophold i Danmark.

Vi er specialiseret i at navigere gennem de regler og procedurer, der er knyttet til arbejds- og opholdstilladelser i Danmark, og vi hjælper vores klienter med at opnå de nødvendige tilladelser i overensstemmelse med de gældende love og regler.

Andre arbejdsområder

Succes

Tak fordi du abonnerer på vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder, invitationer til arrangementer med videre. Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)