Arbejds- og opholdstilladelser

Vi rådgiver om arbejds- og opholdstilladelser for medarbejdere, der skal arbejde i Danmark i forbindelse med projekter eller for en længere periode.

Vores rådgivning vedrører arbejds- og opholdstilladelser for udenlandske medarbejdere, der har behov for at arbejde i Danmark i forbindelse med forskellige typer projekter eller for længere perioder. Dette omfatter en bred vifte af situationer, hvor udenlandske medarbejdere kan have brug for tilladelser til at arbejde og bo i Danmark.

Dette kan inkludere situationer som ansættelse i danske virksomheder, udsendelse af medarbejdere til Danmark fra udenlandske selskaber, ansættelse i forbindelse med specifikke projekter eller samarbejder, og endda familiegenforening i tilfælde, hvor medarbejderne ønsker at have deres familier med sig under deres ophold i Danmark.

Vi er specialiseret i at navigere gennem de regler og procedurer, der er knyttet til arbejds- og opholdstilladelser i Danmark, og vi hjælper vores klienter med at opnå de nødvendige tilladelser i overensstemmelse med de gældende love og regler.

Andre arbejdsområder

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)