Virksomhedsoverdragelse

Vi har lang erfaring med at rådgive i forbindelse med medarbejderes juridiske stilling i forbindelse med overdragelse af virksomheder eller dele af virksomheder, samt relaterede problemstillinger.

Overdragelse af virksomheder kan medføre store organisatoriske ændringer og usikkerhed om medarbejdernes juridiske stilling. Vi har lang erfaring med at rådgive i forbindelse med medarbejderes juridiske stilling i forbindelse med overdragelse af virksomheder eller dele af virksomheder, samt relaterede problemstillinger. Vi bistår med at navigere i kompleksiteten af ansættelsesretlige aspekter ved sådanne overdragelser, herunder forpligtelser over for medarbejderne, overholdelse af gældende love og aftaler, og koordinering af processer i overgangsperioden for at sikre en glidende og lovlig overførsel af personale og operationer.

Andre arbejdsområder

Succes

Tak fordi du abonnerer på vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder, invitationer til arrangementer med videre. Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender nyhedsbrev ud, når der er aktuelle nyheder, arrangementer og kurser.

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)