Compensation & Benefits

Som led i vores bistand som virksomheders eksterne HR-afdeling tilbyder vi tillige rådgivning omkring compensation & benefits.

Vi hjælper virksomhederne med alt fra aflønning af ledende medarbejdere til opdatering og reguleringsmæssig compliance af medarbejderkontrakter, der for eksempel er relevant ved organisationsændringer, ændring af kollektive overenskomster eller når nye lovmæssige krav til ansættelsesforholdet opstår.

Derudover går vi op i at afstemme med den konkrete ledelse eller HR-ansvarlige, hvordan arbejdsgiveren bedst muligt kan etablere hele A-Z processen omkring rekruttering, fastholdelse eller afskedigelse af medarbejdere og ledelse, og foreslår metoder til måling af performance, sammensætning af lønpakker og lønregulering. Derudover tilbyder vi at foretage en compliancemæssig gennemgang af eksisterende ansættelseskontrakter og stiller forslag til forbedringer ud fra et optimeringssynspunkt eller i overensstemmelse med virksomhedens strategiske hensyn og videre målsætninger.

Desuden assisterer vi med rådgivning om og regulering af blandt andet lønpakker, pension, rewards, bonusaftaler og personalegoder og udarbejder skræddersyede vejledninger ud fra den konkrete arbejdsgivers behov og organisation.
Vi følger tæt med i, hvad der rører sig i de forskellige brancher og kan give et indblik i de forskellige trends og best practices inden for compensation & benefits for at tilbyde arbejdsgiverne de bedste forudsætninger, når de ønsker at tiltrække en bestemt gruppe af medarbejdere til virksomheden.

Andre arbejdsområder

Tak til følgende bidragsydere til hjemmeside: Steen Evald (fotografi), Stine Heilmann(fotografi), Count Pictures (video), Kunde & Co. A/S (design), WeCode A/S (kodning)